En dags trening i engasjementsutvikling for medarbeidere: Kunsten å ta ansvar for egen utvikling

Ønsker du å jobbe kreativt, effektivt og utholdende? Ønsker du å være en medarbeider som er glad i jobben din og engasjerer deg helhjertet? Da er denne treningen for deg

Når vi skal jobbe med vårt engasjement, er det ikke tilstrekkelig å forhøre oss om hva andre mener vi skal gjøre. Vi må etablere vår egen begrunnelse for å engasjere oss, etablere vår egen indre motivasjon.  

I treningen hjelper vi deg å ta utgangspunkt i dine grunnleggende psykologiske behov når du skal engasjere deg. Ved å stille spørsmål og lytte aktivt hjelper vi deg å reflektere over hva som er viktig og riktig for deg.  Du får både teoretisk påfyll og praktisk trening.

I løpet av denne dagen får du hjelp til å identifisere situasjonene fra eget liv hvor du har opplevd helhjertet engasjement. Og du lærer hvordan du kan bruke disse erfaringene for å forbedre mulighetene for å engasjere deg helhjertet.

Hva får du med deg fra treningsseminaret?

  • Hvordan bruker du  motivasjonsteori praktisk?
  • Hvordan bruker du din egen erfaring med engasjement som kilde til kraft og inspirasjon?
  • Hvordan forbedrer du mulighetene for å engasjere deg helhjertet?

Kort sagt - du finner ut hvordan du blir helhjertet og hvordan du kan bruke denne innsikten.

Faglig utgangspunkt

Kurset har utgangspunkt i Selvbestemmelsesteorien som beskriver forholdet mellom kvaliteten på vår motivasjon og  kvaliteten på vårt engasjement. Forskningen som har foregått i 40 år over store deler av verden, har vist at vi oppnår betydelige gevinster ved å ta hensyn til våre grunnleggende psykologiske behov, når vi engasjerer oss. I følge Selvbestemmelsesteorien har vi tre grunnleggende psykologiske behov - selvbestemmelse, tilhørighet og mestring.

Engasjementsutvikling tar utgangspunkt i disse behovene og utforsker hvordan vi med utgangspunkt i egne verdier og mål forener egne og andres behov og bruker det vi kan for å gjøre en positiv forskjell.

Praktiske opplysninger 

Aktuelle datoer: Ikke fastsatt

Sted: Fridtjof Nansens plass 8, Oslo

Tid: 8.30 - 16.30

Pris: 7900 kr

Vil du vite mer om en dags treningsseminar for medarbeidere? Vi hører gjerne fra deg!

Skriv en melding i skjemaet under, send oss en mail på post@interaction.no eller ring oss på 90 57 58 45. Ved påmedling legg inn organisasjonens navn og fakturaadresse. 

  • (?)