En dags treningsseminar for ledere: Kunsten å lokke frem det beste i deg selv og andre.

Ønsker du å være en leder som skaper et miljø hvor folk er glade i jobben sin og engasjerer seg helhjertet? En leder som legger til rette for at andre kan jobbe kreativt, effektivt og utholdende? Da er dette seminaret for deg.

Hva får du med deg fra treningsseminaret?

I løpet av dagen får du både teoretisk påfyll og praktisk trening.  Du får en metode du kan bruke i din egen utvikling og for å lede andre. Her er noe av det vi trener på:
  • Hvordan tar du motivasjonsteori inn i hverdagen?
  • Hvordan bruker du din egen erfaring som kilde til kraft og inspirasjon?
  • Hvordan tar du ansvar for egen utvikling og hjelper andre å gjøre det samme?
  • Hvordan anvender du dialogverktøyet Engasjementskompasset?
Kort sagt - du finner ut hvordan du blir helhjertet og hvordan du kan bruke denne innsikten til å hjelpe andre.

Faglig utgangspunkt

Treningsseminaret tar utgangspunkt  i Selvbestemmelsesteorien som beskriver forholdet mellom kvaliteten på  vår motivasjon og kvaliteten på vårt engasjement . Forskningen som har foregått i 40 år over store deler av verden har vist at ledere oppnår betydelige gevinster ved å legge til rette for at folkene rundt dem forholder seg aktivt til sin motivasjon. 

I følge Selvbestemmelsesteorien har vi tre grunnleggende psykologiske behov - selvbestemmelse, tilhørighet og mestring. Disse tre behovene er selve innholdet i vår motivasjon. Når vi vurderer hvorfor og hvordan vi skal engasjere oss, må vi ta hensyn til de tre behovene for selvbestemmelse, tilhørighet og mestring om vi skal kunne håpe på å engasjere oss helhjertet.

Engasjementsledelse tar utgangspunkt i disse behovene og utforsker hvordan vi kan forene egne og andres behov og gjøre en positiv forskjell.

Praktiske opplysninger 

Aktuelle datoer 2018: 25. oktober

Sted: Fridtjof Nansens plass 8, Oslo

Tid: 8.30 - 16.30

Pris: 7900 kr

Vil du vite mer eller melde deg på en dags treningsseminar for ledere? Vi hører gjerne fra deg!

Legg igjen en beskjed i skjemaet under, send oss en mail på post@interaction.no eller ring oss på 90 57 58 45.

Ved påmedling  oppgir du navnet på organisasjonen du kommer fra, fakturaadressen og ditt telefonnummer, i beskjedfeltet.  

Hvordan får vi medarbeidere som tenker som ledere og oppfører seg som eiere? Vi tilbyr skreddersydd opplæring i engasjementsledelse.