En dags trening i engasjementsutvikling: 

Kunsten å lokke frem det beste

i deg selv og andre

Ønsker du å være en leder som skaper et miljø hvor folk er glade i jobben sin og engasjerer seg helhjertet? En leder som legger til rette for at andre kan jobbe kreativt, effektivt og utholdende? Da er dette seminaret for deg.

Hva får du med deg fra treningsseminaret?

I løpet av dagen får du både teoretisk påfyll og praktisk trening.  Du får en metode du kan bruke i din egen utvikling og for å lede andre. Her er noe av det vi trener på:
  • Hvordan tar du engasjementsledelse inn i hverdagen?
  • Hvordan bruker du din egen erfaring med engasjement som kilde til kraft og inspirasjon?
  • Hvordan tar du ansvar for ditt eget engasjement og hjelper andre å gjøre det samme?
  • Hvordan organiserer og leder du en engasjementsdialog?
Kort sagt - du finner ut hvordan du blir helhjertet og hvordan du kan bruke denne innsikten til å hjelpe andre.

Faglig utgangspunkt

Treningsseminaret tar utgangspunkt i Selvbestemmelsesteorien som beskriver forholdet mellom kvaliteten på  vår motivasjon og kvaliteten på vårt engasjement . Forskningen som har foregått i 40 år over store deler av verden har vist at ledere oppnår betydelige gevinster ved å legge til rette for at folkene rundt dem forholder seg aktivt til sin motivasjon. 

I følge Selvbestemmelsesteorien har vi tre grunnleggende psykologiske behov - selvbestemmelse, tilhørighet og mestring. Disse tre behovene er selve innholdet i vår motivasjon. Når vi vurderer hvorfor og hvordan vi skal engasjere oss, må vi ta hensyn til de tre behovene for selvbestemmelse, tilhørighet og mestring om vi skal kunne håpe på å engasjere oss optimalt.

Engasjementsledelse tar utgangspunkt i disse behovene og utforsker hvordan vi kan forene egne og andres behov og gjøre en positiv forskjell.

Hva synes våre kunder?

«Å lære om hehjertet engasjement har gitt meg flere strenger å spille på i min jobb som leder. Kurset har en god balanse mellom teori og praktiske øvelser i små grupper og kurslederne har en grundig og «coachende» tilnærming til faget. Jeg har også fått gode spørsmål jeg kan stille meg selv om hva som skal til for at jeg skal engasjere meg helhjertet i vanskelige oppgaver. Nå, noen få dager etter kurset, er jeg allerede godt i gang med å anvende det jeg har lært.»

Anne-Lise Katle, Project Manager hos Atkins Norge AS

«Dagen med Engasjementsledelse opplevde jeg som svært nyttig. Både for meg som leder og personlig. Å få større forståelse for hva som ligger bak et godt, eller mindre godt, engasjement ga ny innsikt. Det gjør meg i stand til selv å identifisere hva som skal til. Det gjør meg også i stand til å kunne hjelpe medarbeidere med å ta ansvar for eget engasjement, og hva jeg som leder kan gjøre for å legge til rette for det. Kurslederne er dyktige og byr på seg selv. Gruppen som deltok var av en slik størrelse at det ble en trygg ramme og alle kunne snakke med alle, noe som gir en god dynamikk for læring.»

Line Vrenne, Tjenesteeier/konstituert avd leder, Regional økonomi- og logistikktjeneste Sykehuspartner HF

Praktiske opplysninger 

Aktuelle datoer 2019: 4. juni, 26. september

Antall: Maks 9 personer.

Sted: Fridtjof Nansens plass 8, Oslo

Tid: 8.30 - 17.00

Pris: 7900 kr

Lunsj, kursdokumentasjon og en time individuell coaching etter kurset er inkludert.

Vil du vite mer eller melde deg på en dags treningsseminar for ledere? Vi hører gjerne fra deg!

Hvordan får vi medarbeidere som tenker som ledere og oppfører seg som eiere? Vi tilbyr skreddersydd opplæring i engasjementsledelse.